Deze week (donderdag 13 mei t/m zondag 16 mei) is het weer zover; onze voorjaarsactiviteit 2010 ! We gaan dus een lang weekend naar Sault-Brenaz, een kunstmatige Wildwaterbaan baan in Frankrijk, bij Lyon..

{youtube}DnC1J7KJ_-o{/youtube}

Dit is de ideale gelegenheid om het wilwater varen eens uit te proberen, of om je vaardigheden te verbeteren. We zijn nu met een groep van 10 personen bestaande uit zowel ervaren als onervaren leden. Voor onervaren leden zal een deel van de dag ook instructie gegeven worden. Aanmelden kan bij Twan of Koen !

????

Waar
Op de wildwaterbaan in Sault-Brenaz, nabij Lyon in Frankrijk. Gebruik je TomTom om in Sault-Brenaz te komen, voor exacte route in Sault-Brenaz zelf: midden op de brug over de Rhone ligt een eiland, daar moet je zijn ! Zie google maps.

Overnachting

We staan op de camping, iedereen moet zelf zorgen voor een tentje, slaapzak+matje en kampeerspullen. De plek op de camping inclusief 220V is al geregeld.

Vervoer
Iedereen moet op eigen gelegenheid naar Sault-Brenaz en terug. Uiteraard kunnen we wel carpoulen, dit is gezelliger en spaar behoorlijk in de brandstof en tol kosten. Spreek hiervoor iets af met mensen op de club, of mail naar Twan of Koen. Let op: Zorg er ook voor dat je kano + uitrusting meegenomen kan worden !

Dinsdag 11 mei kun je bij verenigingsgebouw terecht om je uitrusting te regelen. Denk eraan dat je alles bij hebt: boot+peddel, spatzeil, helmpje, zwemvest en een neopreen pak voor de warmte !
Deze zijn (beperkt) beschikbaar, wie het eerst komt... !!