Tuindeuren in verenigingsgebouw
Afgelopen zaterdag 14 november hebben we tuindeuren gemaakt in de algemene ruimte van het verenigingsgebouw. Hoewel wij al jaren een gezellige clubruimte hebben, was er een belangrijk gemis. Het water en het sporten was niet te zien vanuit deze ruimte. Dit hebben we nu opgelost.

In samenwerking met DABA bouw is de muurdoorbraak gemaakt. Voor het Puin was aannemingsbedrijf Wolfs Oisterwijk zo vriendelijk een container te sponsoren.
Nu de afwerking nog.

Afgelopen zaterdag 14 december hebben we tuindeuren gemaakt in de algemene ruimte van het verenigingsgebouw. Hoewel wij al jaren een gezellige clubruimte hebben, was er een belangrijk gemis. Het water en het sporten was niet te zien vanuit deze ruimte. Dit hebben we nu opgelost.

 

In samenwerking met DABA bouw is de muurdoorbraak gemaakt. Voor het Puin was aannemingsbedrijf Wolfs Oisterwijk zo vriendelijk een container te sponsoren.

 

Nu de afwerking nog.

 
Op wildwater in oktober
Kanovaren op wildwater in Oktober? Ja in oktober! Afgelopen zondag ochtend kwam een groep leden van kanovereniging Oisterwijk samen bij het vereniging gebouw op het Staalbergven om de kano´s op de auto´s te binden en vertrekken voor een dag varen in Duitsland.

De leden van de vereniging trainen iedere vrijdag op het Staalbergven maar dat is natuurlijk niet het doel. Het doel is wildwater. Helaas is er geen wildwater in de buurt en daarvoor moet worden uitgeweken  naar het buitenland. In de zomer trekken de leden naar het wildwater in Franrijk of Slovenie maar voor een dag tochtje kun je in herfst ook prima terecht in Duitsland, zoals dit keer bij Hohen Limburg.Koud zeker? Volgens Anke Vorstenbosch viel het wel mee. ¨maar ik ben dan ook niet omgeslagen en  heb de juiste kleding aan. Anderen die wel omsloegen hadden meer last van de kou. Deze keer gingen we varen in Hohen Limburg, hier is een kano slalom baan. Deze baan is ongeveer 800 meter  lang en is prima geschikt om je techniek te oefenen. Als je aan het eind van de baan bent draag je je kano weer naar boven en begin je weer voor aan¨ Hoe ging het wildwater varen? ¨het was best een tijd geleden dat ik op wildwater gevaren had. Op zich ging het goed alleen op een bepaald punt bleef ik op een wals surfen, waar ik niet meer gemakkelijk uit kwam¨ Je zegt op een wals surfen wat betekend dat? ¨Een wals is een soort golf door een verval in het water. Als je bij de vis trappen in het Lindepark kijkt zie dat in het klein. Doordat het water aan de oppervlakte terug stroomt richting de wals kun je als het ware op de golf blijven surfen. Meestal lukt dat maar heel even maar nu kwam ik niet meer zo snel van de golf af¨

Voor foto´s klik hier
 
Kano vereniging in de het Brabants dagblad
Het Brabants dagblad heeft een leuk stuk over de vereniging geschreven.
 
Prima weer voor de kano 3 daagse
Het beloofd deze week weer erg mooi weer te worden ! Vorige week zochten de toeschouwers ook verkoeling aan de waterkant. Voor een drankje is iedereen uiteraard welkom aan de bar !

Tip: neem vrijdag en zaterdag vooral ook een fles water mee in je boot !
 
Kano 3 Daagse 2015

Kanovereniging Oisterwijk organiseert ook dit jaar weer een kano driedaagse. De kano driedaagse vindt plaats op 2, 3 en 4 juli. Op deze avonden kan iedereen laagdrempelig kennis maken met de kanosport. We starten met een workshop waarna twee mooie tochten in de gemeente volgen. Afhankelijk van de waterstanden zullen deze tussen Oisterwijk, Moergestel en Oisterwijk en Tilburg gevaren worden.


De gemeente Oisterwijk en regio Tilburg is een mooie plek, dat weet iedereen. Maar het perspectief vanuit een kayak is voor veel mensen nieuw. Nadat alle deelnemers op 2 juli de nodige instructies hebben gekregen op openluchtzwembad het Staalbergven zullen in de dagen daarna twee tochten worden gevaren. Deze tochten zullen gevaren worden tussen de kernen Oisterwijk, Heukelom en Moergestel. De exacte route is afhankelijk van de waterstanden. Na de laatste tocht zal worden afgesloten met een hapje en een drankje bij het verenigingsgebouw van kanovereniging Oisterwijk bij openluchtzwembad Het Staalbergven.


Voorwaarden:

 • Kosten € 25,-- per persoon, inclusief kano, exclusief vervoer, bij meer dan 3 personen korting mogelijk mail voor meer informatie
 • Zwemdiploma A verplicht (deelnemers moeten kunnen zwemmen)
 • minimum leeftijd 8 jaar
 • Vervoer van een naar de in / uitstap punten binnen de gemeente op eigen gelegenheid
Tijden:
 • 2 en 3 juli      19:00 uur tot 21.00 uur
 • 4 juli               18.00 uur tot 21.00 uur
 
zwembad trainingen
Ook dit jaar zijn er weer zwembad trainingen deze zijn gepland op:
 • Zondag 15 November
 • Zondag 13 December
 • Zondag 17 Januari
 • Zondag 14 Februari
 • Zondag 13 Maart
Alle trainingen zijn van 15:00 tot 16:00u in zwembad de Leye. Voor de eerste training verzamelen we om 14:00uur bij het clubhuis om de kano´s die mee gaan schoon te maken. De andere data verzamelen we om 14:30u bij het clubhuis.

Train je mee zorg dan dat je altijd op tijd aanwezig bent bij het Staalbergven, zo weten we zeker dat we voldoende boten bij ons hebben. Je bent zelf verantwoordelijk dat er voor jouw een boot in het zwembad is.
 
Wil jij ook kanovaren?

Kanovereniging Oisterwijk start vanaf vrijdag 25 April op het Staalbergven met een nieuwe groep basis-kanovaren. Wil jij tot de zomervakantie iedere vrijdagavond van 19:15 tot 20:15 leren kanovaren? Zit jij in groep 6,7 of 8 van de basisschool en heb je een zwemdiploma, dan is dit jouw kans !


Voor € 25 euro krijg je iedere vrijdag een training waarin je de basisvaardigheden van het kanoën leert. Recht-uit, bochten, maar ook veel spelletjes op het water. Nog niet helemaal zeker? Doe dan een keer (gratis) op proef mee met de training.

 

Wil je na de zomervakantie verder dan kun je lid worden en krijg je bovendien € 25 euro korting op je lidmaatschap.

 

Meer weten: stuur een email naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Klusdag op 14 maart
Beste leden,
14 maart hebben we een klusdag ingepland. Er moet wat geschilderd worden, opgeruimd en diverse andere klusjes. We starten om 9:00, het zou mooi zijn als iedereen (ook al heb je maar een paar uurtjes de tijd) komt helpen.
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 3 van 14

Activiteiten

Meer...

Volg ons:

op Twitter

op Facebook

 

oisterwijk kano staalbergven wildwater cursus trainingen tilburg kanopolo leye kayak beginnerscursus kanodriedaagse waterstanden frankrijk kajak begeleider sporter lier duitsland december monschau slalombaan afhankelijk nieuw trailer vindt wind clubhuis data kajakken laagdrempelig lichtjestocht verzamelen waarna wildwaterkanoën zeearend erft eskimoteren jouw klimwand moesten nadat november perspectief sportief $line biesbos biesbosch caches dieselkleur eten geocaching kernen korting later liet persoon prima sjors alvast betekend bever direct flink gekregen graag hondsberg instructies kaart kanoërs kano´s lichtjes lyon nodige regen slalom slovenië sporten verantwoordelijk verplicht vertrekken vind vlakwater volgend vooraf waarin waarvan warme 2018 aanstaande alpen ardennen beetje begeleiders exclusief freestyle gebied gedragsregels gezellige golf golven http inschrijving kanolier kennismaking klaar link meedoen mogen nooit pagina regio rustig schoon seksuele slechts sluis stroming tkbn volgt vonden wals welkom wijze zorg sault brenaz reusel ambleve canadees den bosch dutch oven hammer kano 3 daagse tilburg wild water wildwater kennismaking drie diredaagse kano drie daagse oisterwijk tilburg natuur tochtje foto video lovo kano sjors sportief goirle tilburg neuss reunie kano tilburg oisterwijk zandvanger ruhr sault brenas sjors sportief goirle gratis sporten jeugd oisterwijk tilburg wild water wildwater kayak beginner kano winterkamperen /chronoforms 2014 aanbod aandacht amel chronoforms driedaagse hottub huur kano 3 daagse tilburg wild water wildwater kanoavond kanoslalom kanotocht kayaker rhone schrijven toeren vanavond