Lid worden?

Natuurlijk is het mogelijk om lid te worden. Als beginner starten met de kano sport of voor de meer gevorderde kanoër werken aan de techniek. Voor volwassenen en jeugd hebben we aparte trainingen. Van April tot eind Oktober word er wekelijks, uitgezonderd de vakantie periode, op vrijdagavond training gegeven onder begeleiding van een ervaren trainer. Hiernaast is er iedere dinsdag de mogelijkheid om vrij te varen.

In de winter gaan we door, maar dan binnen. Iedere winter worden er ongeveer 5 trainingsmomenten georganiseerd binnen in zwembad de Leye. Lekker warm water helpt dan om bijv. te leren eskimoteren.

Hiernaast worden er zijn er heel het jaar door diverse activiteiten voor leden. Van een dag brandingvaren aan zee tot een wildwatervakantie in Frankrijk.

Ook krijgt ieder lid een abonnement op openluchtzwembad Staalbergven. Iedere dinsdag en vrijdag avond is ons verenigingsgebouw open zodat leden elkaar ook in de winter kunnen ontmoeten en hun kano activiteiten samen kunnen plannen.

Download het inschrijfformulier

Een keer vrijblijvend proef varen is altijd mogelijk. Weet je het dan nog niet zeker kom gerust nog een keer kijken. Of doe mee aan de kano drie daagse of wildwater cursus

Prijzen

• Lidmaatschap per jaar: € 106,50, inclusief jaarabonnement Staalbergven (t.w.v. € 66,35)
    Voor jeugdleden is er een gereduceerd tarief.
  • Inschrijfgeld: € 7,50
  • Botenhuur jeugd: € 15,00 (per jaar) zie uitleg
  • Botenhuur volwassenen: € 20,00 (per jaar)  zie uitleg
  • Stalling prive boot: € 20,00 (per jaar) zie uitleg
  • Kano Drie Daagse: € 25,00
  • Wildwater cursus: € 75,00

Lidmaatschap en botenhuur of stallinghuur

Voor de kanosport heb je natuurlijk een kano nodig. Natuurlijk heb je niet meteen je eigen kano, daarom heeft de vereniging een groot aantel verenigingsboten. Ben je lid en je hebt geen boot huur je deze van de vereniging voor een laag bedrag per jaar. Je kunt dan een kano gebruiken tijdens de trainingen en andere vereniging activiteiten.

Voor jeugdleden kan dat altijd voor hetzelfde bedrag (zie bovenstaande). Van volwassenen verwachten we eigenlijk dat deze na een tijd een eigen boot kopen.  De eerste 2 jaar is de boothuur voor volwassenen het bovenstaande bedrag, Na twee jaar word dit verhoogt naar € 30,-- per jaar, nog steeds heel voordelig/

Een eigen boot past veel beter bij je eigen wensen, en kan staat altijd goed afgesteld voor jouw lichaam. Volwassenen die serieus aan de slag gaan kopen meestal binnen 2 jaar een eigen kano is onze ervaring.

Stalling:

Het iedere keer meenemen en het thuis stallen van een kano kan lastig zijn, daarom bied de vereniging een mogelijkheid aan om je boot te stallen. Voor het bovenstaande bedrag kun je jouw eigen boot een heel jaar lang stallen bij de verenging. Wel ben je zelf verantwoordelijk voor het verzekeren van je boot tegen brand, diefstal, enz. Er zal zo eerlijk mogelijk omgegaan worden met de verdeling van de stallingsruimte.

Laag inkomen?
Is het gezins inkomen te laag om lid te worden of mee te doen aan onze activiteiten dan willen wij u graag op een aantal regelingen en mogelijkheden wijzen: Binnen de gemeente Oisterwijk bestaat een maatschappelijke participatie regeling voor gezinnen met een inkomen tot 120% van de bijstandsnorm. Aanvraag formulier
Komt u niet in aanmerking voor de maatschappelijke participatie regeling dan kunt u een aanvraag doen bij Charitas Oisterwijk, Postbus 394, 5060 AJ Oisterwijk (telefooon 06-20087292)

Opzeggen

Het opzeggen van het lidmaatschap gaat altijd schriftelijk per post of email aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Het verenigingsjaar loopt tot 31 december wil je opzeggen doe dit voor die tijd. Later in het jaar opzeggen kan altijd, echter gaat deze pas in op in het volgende kalender jaar. Je bent voor dat jaar dus het hele contributie bedrag verschuldigd.

LET OP, Vermeld altijd duidelijk in je brief of mail: Opzegging lidmaatschap