De vereniging is actief binnen de verschillen de takken van de kanosport. We trainen op vrijdag avond op het Staalbergven in Oisterwijk. In de zomer gaan veel leden op vakantie naar Frankrijk, Italië of Slovenië om te varen op Wildwater. Tijdens de trainingen komen technieken terug die voortkomen uit Kanopolo, Slalom en Freestyle. Maar natuurlijk wordt er ook regelmatig op Vlakwater gevaren in de regio. De vereniging geeft je niet alleen de gelegenheid om goed te leren varen, maar begeleidt je ook op het terrein van veiligheid!

Iedere vrijdag avond is vanaf 19:30 uur het verenigingsgebouw geopend.

Meer weten over de activiteiten, trainingen of lidmaatschap lees onze informatie pagina

Of neem direct contact op met ons.

Hieronder verslagen van verschillende activiteiten en nieuws van de afgelopen periode.

Kano mee met kano vereniging Oisterwijk door de mooie Hondsberg. Op vrijdag 15 en zaterdag 16 juli organiseert de vereniging een kano 2 daagse. Tijdens deze twee activiteiten kun je kennis maken met de kanosport en de vereniging.

Op vrijdagavond zal er een instructie worden gegeven bij het Staalbergven en kan men verschillende boten proberen. Op de zaterdagmiddag zal samen met leden van de vereniging een kanotocht worden gevaren door de Hondsberg. Leer dit mooie stukje Oisterwijk vanaf het water kennen. Na afloop van de kanotocht zal er door de vereniging een barbecue worden aangeboden.

Deelname aan de kano 2 daagse kost € 20,-- per persoon. Op vrijdagavond is de introductie van 20.00u tot 22.00u, de tocht op zaterdag is van 15.00u tot 18.00u aansluitend de barbecue bij ons verenigingsgebouw op het Staalbergven. Wil je meedoen stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Eindelijk konden we weer op pad ! Fantastisch weertje in Frankrijk en gezellig druk op de wildwater baan in Sault Brenaz.