Kanovereniging Oisterwijk, heeft haar thuis in het water- en bosrijke Oisterwijk, vlakbij Tilburg.alt

De vereniging beschikt over een eigen verenigingsgebouw op een prima locatie op het terrein van openlucht zwembad 'het Staalbergven'. Zo hebben we de beschikking over 2 chloorbaden en een groot ven waarop we onze slalombaan en kanopolo veld hebben. Er is tevens voldoende ruimte om onze kano's te stallen. Het is overigens niet noodzakelijk een eigen kano te bezitten aangezien de vereniging beschikt over een voldoende aantal clubboten.

Iedere vrijdag avond is vanaf 19:00 uur het verenigingsgebouw geopend. Kom eens langs.

Kanovereniging Oisterwijk is een actieve vereniging, die regelmatig verschillende activiteiten onderneemt en organiseert. De vereniging geeft je niet alleen de gelegenheid om goed te leren varen, maar begeleidt je ook op het terrein van veiligheid ! Om de veiligheid van leden te waarborgen hanteert de vereniging Gegsregels begeleiders en trainers

Wat doen we?

De vereniging is actief binnen de verschillen de takken van de kanosport. In de zomer gaan veel leden op vakantie naar Frankrijk, Italie of Slovienie om te varen op wildwater Wildwater. Tijdens de trainingen komen technieken terug die voortkomen uit  Kanopolo Slalom Freestyle. Maar natuurlijk word er ook regelmatig op Vlakwater gevaren.

Trainingen

Wij trainen op vrijdagavond op dit moment hebben we trainingen voor Volwassenen en een Jeugd

Wil je lid worden kijk dan hier voor informatie over het Lidmaatschap